Welkom bij Apotheek Declercq

Apotheek Declercq is centraal gelegen aan het Kerkplein te Deerlijk. Je kan er terecht voor aangepast medisch advies en dit in een familiale sfeer. Wij bieden een groot gamma aan producten aan: huisbereidingen (NERVA poeders), homeo- & fytotherapie,heel wat soorten thee, verhuur en verkoop van aerosol toestellen, bloeddrukmeters, allerlei verzorgingsproducten en hypoallergene make-up(TLeclerc) .

Wij werken samen met een thuiszorgwinkel waardoor we vlot rolstoelen,rollators , een ziekenhuisbed ea kunnen aanbieden en aan huis kunnen laten leveren.

Indien je moeilijk kan langskomen door ziekte of je je moeilijk kan verplaatsen dan leveren wij ook aan huis! ANDERS ZIJN WIJ IEDERE DAG OPEN VAN 8U15 TOT 19U00 OOK OVER DE MIDDAG!

Online bestellen en afhalen

Om onze service en bereikbaarheid nog verder te verbeteren, hebben we geïnvesteerd in een een gebruiksvriendelijke webshop waar advies en begeleiding op de eerste plaats staan. Ook online staan we dus voor je klaar. Ben je op zoek naar kwaliteit, service en zorg, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Je kunt je producten in onze webshop bestellen en komen afhalen in de apotheek. Wij bieden tevens de mogelijkheid om je geneesmiddelen op voorschrift online te reserveren. Heb je al een voorschrift, stuur ons op voorhand een scan hiervan via de upload op de website of breng het mee naar de apotheek. Na aankoop of reservatie ontvang je een bericht ter bevestiging en informeren wij je wanneer de bestelling klaar staat.

Bestel je graag via je smartphone, dan kun je ook de app 'apotheek op zak' gebruiken. Je kan deze app gratis downloaden en via deze weg een bestelling plaatsen. Ook hierbij informeren wij je zodra je bestelling beschikbaar is.

COVID-19 sneltest

Vanaf 1 november '21 mogen alle apothekers in België met de nodige opleiding ook van symptomatische burgers en terugkerende reizigers een COVID-19 sneltest afnemen. De test uitgevoerd in de apotheek is een snelle antigeentest die in ongeveer 15 minuten resultaat oplevert!

Ook bij ons kan je terecht voor een COVID-19 sneltest.

Persoonlijk advies, medicatiebegeleiding en thuiszorg

Een persoonlijke aanpak en begeleiding is voor ons zeer belangrijk. Om voor ieder product de meest volledige uitleg te kunnen geven worden er voor het team regelmatig middagopleidingen georganiseerd en volgen wij ook verschillende wetenschappelijke dag- en avondopleidingen om onze kennis nog verder te verdiepen. 

Je kun je bij ons ook terecht voor een medicatieschema op maat, medische hulpmiddelen en bieden wij als Zorgpunt apotheek specialistisch thuiszorgmateriaal en aanvullende dienstverlenging. 

Lijst met nuttige links

Zoek je iemand om te praten of zou je graag over een specialisatie meer weten? We geven je toegang tot alle (gratis) telefoonnummers en websites!

Bekijk ze hier

Veelgestelde vragen

Vragen over hoe je een bestelling kan plaatsen of hoe je een account kan aanmaken? In onze veelgestelde vragen proberen we op zoveel mogelijk vragen een antwoord te bieden!

Lees meer

Heb je al een voorschrift?

Via onderstaande link kan je je voorschrift gemakkelijk en snel opladen. Wij zorgen dat alles juist wordt doorgegeven.

Voorschrift online opladen

Wie zijn wij?

Apotheek Declercq bestaat uit een team van twee apothekers,twee zussen Sofie en Barbara Declercq.

Leer ons beter kennen

maandag

08:15 - 19:00

dinsdag

08:15 - 19:00

woensdag

08:15 - 19:00

donderdag

08:15 - 19:00

vrijdag

08:15 - 19:00

zaterdag

08:30 - 12:30

zondag

gesloten