Nursicare Borstkompressen Steriel 6

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

NursiCare is de oplossing voor snel herstel van tepelverwondingen. NursiCare tepelverband is een uiterst effectieve manier om de gezondheid van de tepel te handhaven tijdens het geven van borstvoeding. Het verband is van hetzelfde materiaal gemaakt als PolyMem dat al meer dan 20 jaar in Nederland wordt ingezet voor de behandeling van chronische en complexe wonden. Het absorberend verband is bedekt met een dunne ademende film die lekkage en besmetting voorkomt. Zuurstof- en waterdampuitwisseling kan gewoon blijven plaatsvinden, waardoor de genezing extra wordt ondersteund.

NursiCare is latex-vrij, bevat natuurlijke biologische ingrediënten en laat geen nare geurtjes of smaak achter voor de baby.

NursiCare werkt bij de behandeling van verwondde, geïrriteerde, gekloofde, zeer gevoelige of pijnlijke tepels. Het verband is een medisch hulpmiddel, goedgekeurd door de Amerikaanse FDA en heeft een volledige CE certificering.

Gebruik

Gebruik NursiCare preventief of direct als de eerste tekenen van tepelbeschadiging zichtbaar zijn.

Gegevens
CNK4330908
FabrikantenHospithera
MerkenNu-derm