Noba Rudafilm Steriel Transp 10cmx 8cm 50 9280322

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Steriel, zelfklevend verbandtasje voor dialysekatheters. RUDAFILM® -beschermhoesjes worden gebruikt om katheters snel en veilig te fixeren en te beschermen tegen mechanische belasting en vervuiling. De beschermhoes is gemaakt van een absorberend vlies. Het zakje wordt bevestigd door middel van een zelfklevende polyurethaanfolie aan de katheteruitgangsplaats rondom de huid. Deze folie is waterdampdoorlatend en vormt een barrière tegen water en bacteriën. Het onderste deel van het zakje wordt gefixeerd met de nonwoven tape.

Gegevens
CNK2808293
FabrikantenBota
MerkenBota
Breedte85 mm
Lengte113 mm
Diepte172 mm