Duoderm Signal Verb Hydro St. Transp 10,0x10,0cm 5

Geneesmiddel
Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving
  • De toplaag van polyurethaanfilm biedt een bacteriële en virale barrière wanneer het verband intact blijft en niet lekt
  • De toplaag biedt een waterdichte barrière op het verband
  • Eenvoudig aan te brengen en kan verwijderd worden zonder nieuw weefsel te beschadigen
  • Door het aflopende randje en het gladde oppervlak wordt voorkomen dat het verband verkreukelt en schuift

Door de unieke gelvorming wordt beschadiging van het wondbed bij de verwijdering van het verband voorkomen. Dit zorgt voor een minder pijnlijke verbandwisseling.

Gebruik
  • De verbanden bieden een visuele indicatie(groene lijn) als hulpmiddel bij de beslissing wanneer een verband verwisseld moet worden. Hiermee wordt voorkomen dat het verband te vroeg verwisseld wordt
  • Dankzij de dunne, gladde achterkant wordt schuiven verminderd. Hiermee wordt voorkomen dat het verband vroegtijdig losraakt.
  • Door de doorzichtige toplaag kan het verband makkelijker worden geplaatst en kan de wond beter in de gaten worden gehouden
  • De aflopende rand past zich aan de contouren van moeilijke gebieden aan

In gebieden waar wrijving optreedt, zoals hielen, billen, stuit, ellebogen en heupen, is het mogelijk dat er decubitus ontstaat.

Gegevens
CNK2215176
FabrikantenConvatec Belgium
MerkenConvatec
Breedte129 mm
Lengte130 mm
Diepte35 mm
Hoeveelheid verpakking5